Flammehemmende undertøy

Flammehemmende undertøy

Det er viktig å kle seg riktig for å ha korrekt beskyttelse for din arbeidsdag og de risikoer du kan bli utsatt for. Bruk undertøy som det første beskyttende laget av Tranemo Skinsafe™-systemet, for å øke be ... Les mer

Det er viktig å kle seg riktig for å ha korrekt beskyttelse for din arbeidsdag og de risikoer du kan bli utsatt for. Bruk undertøy som det første beskyttende laget av Tranemo Skinsafe™-systemet, for å øke beskyttelsen til det maksimale.

Vårt utvalg av flammehemmende undertøy består av to forskjellige hovedkvaliteter, modakrylic / bomull og merinoull / viskose. Undertøyet i bomullsblandingen er veldig myk, komfortabel og danner et godt første beskyttende lag. Undertøy i merinoull er smussavvisende, varmer selv om det har blitt fuktig, hindrer dårlig lukt og er naturlig flammehemmende. Tranemos undertøy gir alltid en komfortabel og sikker beskyttelse, fra innerst til ytterst. Alt av vårt flammehemmende undertøy har forskjellige sertifiseringer, for eksempel EN ISO 11612, IEC 61482-2, EN 1149-5, EN ISO 11612, EN ISO 14116. 

Vi anbefaler at du starter med en risikoanalyse for å velge riktig flammehemmende undertøy.

per side
 1. Undertrøye med kort erm
 2. Boksershorts
 3. Sports-BH
 4. BH
 5. Dametopp med sports-BH
 6. Dametruse
 7. Polotrøye
 8. Longs
 9. Undertrøye
 10. Fleecejakke
 11. Fleece longs
 12. Longs
 13. Polotrøye
 14. Boksershorts
 15. Longs
 16. Undertrøye
 17. Polotrøye
 18. Collegejakke
per side