Jernbane

Jernbane

Flammehemmende arbeidsklær sertifisert mot lysbue og gnister fra metallarbeid. Verneklærne er egnet for de som jobber på linjene, med metallarbeid på spor eller i annen jernbanetrafikk der det er fare for lysbue ... Les mer

Flammehemmende arbeidsklær sertifisert mot lysbue og gnister fra metallarbeid. Verneklærne er egnet for de som jobber på linjene, med metallarbeid på spor eller i annen jernbanetrafikk der det er fare for lysbueulykke.

Kolleksjonen inkluderer også verneklær for alle årstider og klima, klær med høy synbarhet i både gul og oranje, et stort sortiment for kvinner og plagg med ekstra forsterkning i forbindelse med kapping og skjæring. Tranemo Skinsafe ™ lag-på-lag-system gir beskyttelse mot lysbue som er høyere enn summen av de enkelte plaggene samtidig som komforten ivaretas. De flammehemmende verneklærne er sertifisert mot lysbue i henhold til standard IEC 61482-2 og testmetodene Open Arc og Box test.

De anbefalte kolleksjonene kan omfatte verneklær som mangler enkelte sertifiseringer på grunn av utformingen av plagget, for eksempel plagg med løse hengelommer. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å velge riktig verneklær til ditt arbeid. Vi vil veilede deg til å finne den rette løsningen for deg.

Kolleksjoner for Jernbane

per side
 1. Collegejakke
 2. Collegejakke til damer
 3. Collegegenser
 4. T-skjorte
 5. T-shirt lang erm
 6. Skjorte
 7. Collegegenser
 8. Vinterparkas
 9. Vinterparkas m/piléfôr 9128
 10. Skallbukse
 11. Skalljakke
 12. Skalljakke m/piléfôr 9128
 13. Softshelljakke
 14. Dame softshelljakke
 15. Kjeledress
 16. Bukse
 17. Bukse Windbreaker
 18. Damebukse
 19. Damebukse Windbreaker
 20. Jakke
 21. Softshelljakke
 22. Vinterjakke
 23. Damejakke
 24. Vinterjakke med hette
 25. Selebukse
 26. Selebukse
 27. Bukse håndverk
 28. Bukse håndverk Windbreaker
 29. Damebukse Håndverk
 30. Damebukse Håndverk Windbreaker
per side