Kjemi & Petrokjemi

Kjemi & Petrokjemi

Flammehemmende arbeidsklær med beskyttelse mot sprut av kjemikalier som kan oppstå når du arbeider i eksplosive miljøer. Disse plaggene er egnet for arbeid med kjemikalier i miljøer der det er fare for støv el ... Les mer

Flammehemmende arbeidsklær med beskyttelse mot sprut av kjemikalier som kan oppstå når du arbeider i eksplosive miljøer. Disse plaggene er egnet for arbeid med kjemikalier i miljøer der det er fare for støv eller gasseksplosjon.

Husk at det er viktig å velge riktige plagg basert på de kjemikaliene som brukes i arbeidet. Kolleksjonen inkluderer også verneklær for alle årstider og klima, klær med høy synbarhet og et stort sortiment for kvinner Verneklærne er sertifisert mot sprut av kjemikalier i henhold til standard EN 13034 type PB(6) og mot statisk elektrisitet i henhold til EN 1149-5.

De anbefalte kolleksjonene kan omfatte verneklær som mangler enkelte sertifiseringer på grunn av utformingen av plagget, for eksempel plagg med løse hengelommer. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å velge riktig verneklær til ditt arbeid. Vi vil veilede deg til å finne den rette løsningen for deg.

 

MER INFORMASJON

RISIKOANALYSE

STANDARDER

Kolleksjoner for Kjemi & Petrokjemi

per side
 1. Vinterjakke
 2. Selebukse, Farge: 94 gul/marine
 3. Vinterjakke med hette
 4. Jakke
 5. Bukse Håndverk, Farge: 94 gul/marine
 6. Bukse Håndverk
 7. Collegejakke
 8. Collegejakke til damer
 9. Bukse, Farge: 94 gul/marine
 10. Bukse
 11. Kjeledress
 12. Collegegenser
 13. T-skjorte
 14. T-shirt lang erm
 15. Skjorte
 16. Collegegenser
 17. Vinterbukse m/seler
 18. Kjeledress
 19. Bukse
 20. Bukse Windbreaker
 21. Damebukse
 22. Damebukse Windbreaker
 23. Jakke
 24. Softshelljakke
 25. Vinterjakke
 26. Damejakke
 27. Vinterjakke med hette
 28. Selebukse
 29. Selebukse
 30. Bukse håndverk
per side