PASSFORM OG SIKKERHET

Tranemo har en nullvisjon for alvorlige ulykker på arbeidsplassen forårsaket av flamme eller varme. Det å alltid ha på seg rett bekledning er brukerens livsforsikring hvis en ulykke skulle inntreffe. Derfor er passform, ergonomi og følelsen av å trives i sine verneklær særdeles viktig. Mangel på komfort og passform i arbeidsklærne kan være en grunn til at man benytter andre typer plagg som ikke er tilpasset arbeidsoppgavene eller at man faktisk ikke har på seg flammehemmende bekledning der dette er påkrevd. Ett plagg med en passform som ikke er optimal kan forårsake en skade i stedet for å gi den nødvendige beskyttelsen. Det er derfor viktig at alle skal kunne finne en størrelse som passer og et plagg som man føler seg komfortabel med å bruke.

BRUKERTESTER

Tranemo foretar alltid brukertester på nyutviklede produkter i samarbeid med kunder. Dette gjøres for å sikre at plagget har alle nødvendige funksjoner og at plagget fungerer også i praksis. En nær relasjon og løpende dialog med kundene gjør at vi på et tidlig tidspunkt kan oppdage eventuelle feil eller svakheter.

BEKLEDNING FOR KVINNER 

Tranemo har utviklet en omfattende kolleksjon av arbeids- og verneklær i damestørrelser. Flere og flere bedrifter bestreber seg med å ansette like mange kvinner og menn, der alle skal ha tilgang til komfortable og velsittende arbeids- og verneklær. For ytterligere å styrke vår satsning på plagg tilpasset kvinner tilbyr vi også gravidbukser i de aller fleste av Tranemo sine flammehemmende buksemodeller uten hengelommer.

VERNEKLÆR FOR HELE ÅRET

Lag-på-lag-prinsippet fungerer optimalt ved valg av bekledning året rundt, både med hensyn til beskyttelse og temperatur. Luftspaltene som oppstår mellom plaggene isolerer mot kulde samt øker beskyttelsen mot varme grunnet luftens lave elektriske konduktivitet. Tranemo har et omfattende sortiment som inneholder alt fra undertøy til skall- og vinterbekledning slik at brukeren får et lett og behagelig bekledningssystem som i tillegg påvirker de beskyttende egenskapene positivt.

Gravidbyxa - Mammabyxa