Smelteverk og støperier

Smelteverk og støperier

Flammehemmende arbeidsklær med høyeste beskyttelse mot sprut av smeltede metaller og beskyttelse mot strålevarme. Verneklær for de som jobber i smelteverk, støperier, elektrolysen eller med smeltede mineraler s ... Les mer

Flammehemmende arbeidsklær med høyeste beskyttelse mot sprut av smeltede metaller og beskyttelse mot strålevarme. Verneklær for de som jobber i smelteverk, støperier, elektrolysen eller med smeltede mineraler som stein eller glass.

Husk at det er viktig å velge riktig kolleksjon basert på metallet eller mineralet som brukes i arbeidet. Vi har kolleksjoner for arbeid med smeltet jern, stål, kobber, aluminium, messing, zink, bly og smeltede mineraler. Kolleksjonene inkluderer også verneklær for alle årstider og klimaer, klær med høy synbarhet og et stort sortiment for kvinner. TranemoSkinsafe ™ lag-på-lag-system gir beskyttelse mot lysbue som er høyere enn summen av de enkelte plaggene samtidig som komforten ivaretas. De flammehemmende verneklærne er sertifisert mot sprut av smeltet metall og strålevarme i henhold til EN ISO 11612.

De anbefalte kolleksjonene kan omfatte verneklær som mangler enkelte sertifiseringer på grunn av utformingen av plagget, for eksempel plagg med løse hengelommer.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å velge riktig verneklær til ditt arbeid. Vi vil veilede deg til å finne den rette løsningen for deg. 

MER INFORMASJON

RISIKOANALYSE

STANDARDER

Kolleksjoner for Smelteverk og støperier

per side
 1. Vinterjakke
 2. Selebukse, Farge: 94 gul/marine
 3. Vinterjakke med hette
 4. Jakke
 5. Bukse Håndverk, Farge: 94 gul/marine
 6. Bukse Håndverk
 7. Collegejakke
 8. Collegejakke til damer
 9. Bukse, Farge: 94 gul/marine
 10. Bukse
 11. Kjeledress
 12. Collegegenser
 13. T-skjorte
 14. T-shirt lang erm
 15. Skjorte
 16. Collegegenser
 17. Vinterbukse m/seler
 18. Collegegenser
 19. T-skjorte
 20. Selebukse
 21. Jakke
 22. Bukse Håndverk
 23. Vest Håndverk
 24. Bukse
 25. Kjeledress
 26. Sveisekjeledress
 27. Sveisebukse
 28. Sveisejakke
 29. Sveiseselebukse
 30. Sveisebukse Håndverk
per side