Likestilling

Dagens arbeidsmarked viser at flere og flere kvinner søker seg til det som tidligere var mannsdominerende arbeidsplasser. I tillegg har mange bedrifter fokus på at det skal være en jevn fordeling av kvinnelige og mannlige ansatte. For å hjelpe til med å drive denne positive utviklingen har Tranemo valgt å ta et stort skritt fremover i utviklingen av arbeids- og verneklær tilpasset kvinner.

Alle har rett til komfortable og velsittende arbeids- og verneklær. Dette er med på å sikre at plaggene faktisk blir benyttet, også den dagen en eventuell ulykke inntreffer.

Vernebekledning for kvinner

For å opprettholde beskyttelsen er det viktig at verneklærne sitter godt. Plagg med dårlig passform er ubehagelig å bruke og øker risikoen for at en bruker feil bekledning eller ikke bruker egnede verneklær i det hele tatt. Tranemo har et stort utvalg av verneplagg for kvinner på lager.

 

Gravidbukse

Tranemo har de siste årene satset mye i utviklingen av flammehemmende arbeidsklær for kvinner, med hovedfokus på deres behov og forutsetninger. Resultatet av dette initiativet er markedets bredeste og mest gjennomtenkte damekolleksjon av flammehemmende arbeidsklær med høy funksjon og beskyttelse. Gravidbuksene er spesielt designet for å passe alle vordende mødre og har blitt videreutviklet til en unik løsning der kunden, i henhold til beskyttelsesbehovet, kan velge mellom alle Tranemo sine bukser uten hengelommer. Gravidbuksene kan justeres til den voksende magen, takket være den elastiske jerseymansjetten og knappjustering. Mansjetten er laget av et flammehemmende elastisk materiale med 20% resirkulerte fibre og er designet for å gi ekstra støtte for en voksende mage. En bred strikk på baksiden gjør at buksene både passer godt og gir best mulig beskyttelse i krevende arbeidssituasjoner.

Gravidbyxa - Mammabyxa