Undertøy FR

Undertøy FR

Nyutviklede strikkede tekstiler med forminsket miljøpåvirkning! Ved å bruke gjenvinnbar bomull i plaggene minsker mengden bruken av ny bomull som blir dyrket som igjen har en meget positiv effekt på miljøet vå ... Les mer

Nyutviklede strikkede tekstiler med forminsket miljøpåvirkning! Ved å bruke gjenvinnbar bomull i plaggene minsker mengden bruken av ny bomull som blir dyrket som igjen har en meget positiv effekt på miljøet vårt. Det vil fortsatt være behov for å bruke en viss mengde nyspunnet bomull i plaggene sammen med gjenvinnbar bomull for å beholde slitestyrken, slik at livslengden til plagget ikke påvirkes negativt.

En lang levetid på plagget bidrar også til en positiv effekt på miljøet. Tranemo bruker derfor en miks av gjenvinnbar og nyspunnet bomull. Undertøyssortimentet består av to ulike tekstilgrupper, modacryl/bomull og merinoull/viskose. Undertøyet i bomull er myke og komfortable og utgjør en veldig bra beskyttelse som det innerste lag. Undertøyet i merinoull er meget lett og komfortabelt og har mange naturlige egenskaper. Det er smussavvisende, det varmer selv om det er blitt fuktig og tiltar seg ikke dårlig lukt og er naturlig flammehemmende. Ved å bruke Tranemo sitt undertøy har du en meget god beskyttelse innerst samtidig som du bruker veldig komfortable plagg. Undertøyet er en essensiell del av Tranemo Skinsafe.

 • Gjenvinningsbar bomull, bedre for miljøet
 • Naturlig flammehemmende ullundertøy uansett klima
 • Omfattende sortiment
per side
 1. Undertrøye med kort erm
 2. Boksershorts
 3. Sports-BH
 4. BH
 5. Dametopp med sports-BH
 6. Dametruse
 7. Polotrøye
 8. Longs
 9. Undertrøye
 10. Fleecejakke
 11. Fleece longs
 12. Longs
 13. Polotrøye
 14. Boksershorts
 15. Longs
 16. Undertrøye
 17. Polotrøye
 18. Collegejakke
per side