Vision HV

Vision HV

Vision HV kolleksjon kompletterer vår eksisterende synbarhetskolleksjon med plagg som når nye høyder når det kommer til komfort og funksjonalitet. Buksene i Vision HV er en videreutvikling av Tranemo sine banebr ... Les mer

Vision HV kolleksjon kompletterer vår eksisterende synbarhetskolleksjon med plagg som når nye høyder når det kommer til komfort og funksjonalitet. Buksene i Vision HV er en videreutvikling av Tranemo sine banebrytende flammehemmende stretchbukser.

Buksenes stretchpaneler i kombinasjon med vår kjente metervare med høy bomullsandel gir brukeren en fantastisk bevegelsesfrihet. Dette betyr meget høy komfort selv ved fysisk krevende arbeid. Takket være fiberblandingen med polyester er plaggene også meget slitesterke. For å motstå ekstra sterk slitasje på kneputelommene og i hengelommene er de forsterket med HTPA – High Tenacity Polyamid – som gir en ekstra rive- og slitestyrke. Dette gir vesentlig økt levetid på plaggene. Alle buksene finnes i både dame- og herrestørrelser. I Vision HV kolleksjonen lanseres også en synbarhetsjakke for både dame og herrer i Tranemo sitt nye design.

 • Synbarhetsbukser med stretch
 • Stretchpaneler for maksimal fleksibilitet
 • HTPA forsterkninger
per side
 1. Bukse med stretch
 2. Bukse med stretch, Farge: 94 gul/marine
 3. Damebukse med stretch
 4. Damebukse med stretch, Farge: 94 gul/marine
 5. Jakke
 6. Jakke med vedlagt fleecefôr 9028
 7. Damejakke, Farge: 94 gul/marine
 8. Bukse håndverk med stretch, Farge: 94 gul/marine
 9. Bukse håndverk med stretch
 10. Damebukse håndverk med stretch, Farge: 94 gul/marine
 11. Damebukse håndverk med stretch
per side