Høy synbarhet

Høy synbarhet

Mange yrker krever i dag sertifiserte arbeids- og verneklær med høy synbarhet. Det er viktig at plaggene er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 som en sikkerhet for at plaggene er innenfor kravene. Det er også ... Les mer

Mange yrker krever i dag sertifiserte arbeids- og verneklær med høy synbarhet. Det er viktig at plaggene er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 som en sikkerhet for at plaggene er innenfor kravene. Det er også viktig at plaggene er komfortable og fungerer under alle årstider og passer for både kvinner og menn. Det skal være behagelig å ha på seg riktig beskyttelse.

Ved arbeid i nærheten av trafikk eller i miljøer med beveglige maskiner, som for eksempel truck, utsettes man for risiko for å bli påkjørt eller klemt. Ettersom dette er blant de vanligste arbeidsulykkene inkluderes synbarhet i de fleste ytterplagg som Tranemo utvikler. Kravene i standarden styrer hvilket design og hvilke råmaterialer som benyttes i våre kolleksjoner. Det finnes tre godkjente synbarhetsfarger og du finner alle tre i CE-ME kolleksjonen til Tranemo. Synbarhetsfargene gul, oransje og rød gir store variasjonsmuligheter og kan kombineres med øvrige plagg i Tranemo sitt sortiment. For å oppnå høy synbarhet krever standarden at synbarhetsplagget oppnår en viss overflate av fluoriserende tekstil og en viss overflate med reflekterende materiale (refleks). Jo større overflate, desto høyere synbarhetsklasse oppnår plagget. Klasse 3 er høyeste klasse.

per side
 1. Bukse med stretch
 2. Bukse med stretch, Farge: 94 gul/marine
 3. Damebukse med stretch
 4. Damebukse med stretch, Farge: 94 gul/marine
 5. Jakke
 6. Jakke med vedlagt fleecefôr 9028
 7. Damejakke, Farge: 94 gul/marine
 8. Bukse håndverk med stretch, Farge: 94 gul/marine
 9. Bukse håndverk med stretch
 10. Damebukse håndverk med stretch, Farge: 94 gul/marine
 11. Damebukse håndverk med stretch
 12. Shorts Håndverk
 13. Shorts, Farge: 55 gul
 14. Refleksvest, Farge: 55 gul
 15. Vinterjakke T-TEX RS, Farge: 94 gul/marine
 16. Skalljakke T-TEX RS
 17. Kjeledress
 18. Vinterdress T-TEX RS
 19. Vinterparkas T-TEX RS
 20. Bukse
 21. Bukse, Farge: 94 gul/marine
 22. Skallbukse T-TEX RS, Farge: 94 gul/marine
 23. Damebukse
 24. Damebukse
 25. Jakke
 26. Fleecejakke
 27. Softshell jakke, Farge: 94 gul/marine
 28. Damejakke
 29. Selebukse, Farge: 94 gul/marine
 30. Bukse Håndverk, Farge: 94 gul/marine
per side