Kjemikalier

Vi må bidra til å bevare et bærekraftig miljø for fremtidige generasjoner. Selskapet drives ihht opprettet miljøpolicy og ambisjonen er å fortsette å minske produktene og selskapets miljøpåvirkning. 

 

REACH

Produksjonen skjer under strenge miljøkrav og vi tar kontinuerlig ansvar fra produktutvikling til ferdig produkt. Produktene er produsert med tekstiler og tilbehør som oppfyller kravene i REACH.

>> Klikk her for mer informasjon om REACH.

For å sikre at TRANEMO-produkter oppfyller alle REACH-krav, bruker vi en RSL (Restricted Substances List), som alle våre leverandører signerer og følger. TRANEMO RSL er en liste over alle stoffer og deres krav og grenseverdier i henhold til europeisk lovgivning. I tillegg til REACH, overholder TRANEMO gjennom RSL alle gjeldende EU-forskrifter, for eksempel POPs-forordningen (Persistent Organic Pollutants) og Biocidal Products Regulation. TRANEMO RSL inkluderer også å sikre at våre leverandører følger kandidatlisten for SVHC-stoffer (spesielt farlige stoffer). 

TRANEMO deltar i Chemicals Group på RISE IVF, som gir muligheten til å delta i det siste innen forskning og lovgivning. I samarbeid med RISE oppdateres TRANEMO RSL to ganger i året for å sikre overholdelse av restriksjoner og oppdatert lovgivning anbefalt av Chemicals Group. 

>> Klikk her for mer informasjon om OEKO-TEX.

>> OEKO-TEX Sertifikat.

Image
Image