Switch

Switch

SWITCH øker beskyttelsen for deg som arbeider i elektriske anlegg med høye energinivåer om det skulle bli en kortslutning i en transformatorstasjon eller i større batterienheter. Med SWITCH har Tranemo et heldek ... Les mer

SWITCH øker beskyttelsen for deg som arbeider i elektriske anlegg med høye energinivåer om det skulle bli en kortslutning i en transformatorstasjon eller i større batterienheter. Med SWITCH har Tranemo et heldekkende system for beskyttelse mot en lysbue på hele kroppen. Kolleksjonen er utviklet for å gi en veldig høy beskyttelse mot lysbue. Med EN 61482-2 APC 2, ELIM 40 cal/cm² og EBT 44 cal/ cm² oppnår SWITCH den høyeste verneklassen mot lysbueulykker (PPE 4 NFPA 70E).

SWITCH legger til rette for en rask og fleksibel tilpassing i forhold til risikonivå og beskyttelsesbehov ut ifra den aktuelle arbeidssituasjonen. Softshellfrakken bæres enkelt ovenpå plagg med en grunnleggende beskyttelse ved kortere eksponering. Ved et mer tidkrevende arbeid i et slikt høyrisikomiljø anbefales softshelljakken sammen med softshellbuksen. Softshell tekstilen som brukes i plaggene er et mykt, elastisk og vind- og vannavvisende materiale som er komfortabel å bruke. Kolleksjonen tilbyr også beskyttelse mot hode med hjelm, visir og en hette som et sertifisert system. Sammen med balaklava og hansker får du en heldekkende lysbuebeskyttelse.

 • For deg som arbeider i elektriske anlegg med høye energinivåer
 • Naturlig flammehemmende og høy beskyttelse mot lysbue, 40 cal/cm² PPE 4
 • Vind- og vannavvisende softshellplagg som er myke og komfortable
per side
  Legg til alle produktene på siden til "Min produktliste".
 1. Softshellfrakk PPE 4

  519395 - Switch

 2. Softshellbukse PPE 4

  519495 - Switch, Vinter FR

 3. Softshelljakke PPE 4

  519595 - Switch, Vinter FR

 4. Lysbue hette

  917995 - Switch, Tilbehør FR

 5. Balaklava

  919589 - Switch, Tilbehør FR

 6. Lysbue visir

  RX0018 - Switch, Tilbehør FR

 7. Lysbue hette + visir + hjelm

  SA0001 - Switch, Tilbehør FR

per side