OM TRANEMO

Tranemo har en visjon om at ingen skal skades alvorlig i ulykker der riktig arbeidstøy kunne ha forebygget ulykken eller lindret konsekvensene av den. Vi bestreber oss for å gjøre arbeidsplassen sikrere gjennom å lede utviklingen av nye avanserte flammehemmende løsninger. Vi bistår også markedet med den beste rådgiving om hvordan vi kan beskytte oss mot ulike risikoer slik som åpen flamme, hete, lysbue, smeltet metall, kjemikalier og eksplosjon for å nevne noen.

 

Tranemo arbeider kun med såkalt inherente flammehemmende fibre. Disse er naturlig flammehemmende og ikke tilsatt ulike kjemikalier for å gjøre fibrene flammehemmende. Disse fibrene har de fordelene at egenskapene ikke kan vaskes eller slites ut. De flammehemmende egenskapene varer hele plaggets levetid. Våre kunder finnes primært innenfor segment som energi, kraft, metallurgi, petrokjemi, transport og infrastruktur.

 

Tranemo Gruppen ble stiftet i 1934 og består nå av hovedkontor og salgsavdeling for Sverige samt datterselskaper i Norge, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland, Benelux, Tyskland, Sveits og Iberia Sammen skaper det en av Europas sterkeste salgs- og serviceorganisasjoner. Årlig distribuerer konsernet over 700 000 høykvalitets verneklær til kunder over hele Europa og andre steder i verden. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert i Tranemo, Sverige, og det meste av vår produksjon foregår i egne produksjonsanlegg eller i nært samarbeid med eksterne produsenter i Europa.

Alt for en sikrere arbeidsplass.

Siden 1934.