Om Tranemo

Tranemo har en visjon om at ingen skal skades alvorlig i ulykker der riktig arbeidstøy kunne ha forebygget ulykken eller lindret konsekvensene av den. Vi bestreber oss for å gjøre arbeidsplassen sikrere gjennom å lede utviklingen av nye avanserte flammehemmende løsninger. Vi bistår også markedet med den beste rådgiving om hvordan vi kan beskytte oss mot ulike risikoer slik som åpen flamme, hete, lysbue, smeltet metall, kjemikalier og eksplosjon for å nevne noen.

  

Tranemo arbeider kun med såkalt inherente flammehemmende fibre. Disse er naturlig flammehemmende og ikke tilsatt ulike kjemikalier for å gjøre fibrene flammehemmende. Disse fibrene har de fordelene at egenskapene ikke kan vaskes eller slites ut. De flammehemmende egenskapene varer hele plaggets levetid. Våre kunder finnes primært innenfor segment som energi, kraft, metallurgi, petrokjemi, transport og infrastruktur.


Tranemo Gruppen sitt hovedkontor finnes i Tranemo, Sverige der logistikksenteret for Europa er lokalisert. Konsernet består av salgsselskaper i Norge, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland og Storbritannia. Sammen danner vi en av Europas sterkeste salgsorganisasjoner som årlig distribuerer over 600 000 plagg til kunder over hele Europa. Store deler av produksjonen foregår ved vårt produksjonsanlegg i Plovdiv, Bulgaria. Anlegget gir arbeid til over 200 ansatte, de fleste syersker. Vår brede og lange erfaring med tekstiler og produksjon samt et solid kvalitetssystem gjør at vi alltid har kontroll på at våre produkter holder vår høye og kjente kvalitet.


Alt for en sikrere arbeidsplass.

Siden 1934.

Om Tranemo