Apex

Apex

APEX er en ny kolleksjon i Tranemo sitt omfattende flammehemmende sortiment som kan beskytte mot noen av de vanskeligste risikoene. Tekstilen er en 300g/m² fiberfarget aramid som også er fôret med et lag flammehe ... Les mer

APEX er en ny kolleksjon i Tranemo sitt omfattende flammehemmende sortiment som kan beskytte mot noen av de vanskeligste risikoene. Tekstilen er en 300g/m² fiberfarget aramid som også er fôret med et lag flammehemmende tekstil i front. Beskyttelsesnivået er meget høy og tekstilene klarer ikke bare testene i standarden EN 13034 for syrer og baser, men også for aromatiske hydrokarboner og alkohol. Buksene finnes i både dame- og herrestørrelser og med ekstra forsterkninger for beskyttelse mot metallsprut i front. Kolleksjonen har også forhøyet synbarhet.

APEX er løsningen for de i arbeidsmiljøene der utfordringen har vært sprut av kjemikalier og bruk av kjemiske drakter ikke er et alternativ. I mangelen av tekstiler der smeltet zink renner av, kan APEX være et alternativ. Nedbrytningstemperaturen på tekstilen er høyere en smeltetemperaturen på zink. Den smeltede zinken renner ikke av men brenner heller ikke hull i plagget og metallet bør plukkes av tekstilen så raskt som mulig for å unngå brannskade.

 • Aramid med veldig høy nedbrytningstemperatur
 • Beskyttelse mot zink og klarer lett sprut av ulike kjemikalier
 • Fiberfarget tekstil som beholder fargen gjennom mange industrivask
 • Risikoanalyse: Mindre mengder smeltet metall - Lett sprut av kjemikalier
per side
  Legg til alle produktene på siden til "Min produktliste".
 1. Bukse

  662083 - Apex

 2. Bukse

  662183 - Apex

 3. Bukse med skobeskyttelse

  662383 - Apex

 4. Damebukse med skobeskyttelse

  662783 - Dame FR, Apex

 5. Damebukse

  662883 - Dame FR, Apex

 6. Jakke

  663083 - Apex

per side