Kvalitetskontroll

Tranemo legger stor vekt på kvalitetssikring, slik at du som kunde alltid mottar et produkt som tilfredsstiller dine behov og forventninger. Kvalitetskontrollen omfatter alt fra råvarer i produksjonskjeden, fra produktutvikling til ferdig produkt. Dette slik at du som kunde alltid vil få et produkt som varer lengst mulig og oppfyller alle de strenge kravene som din arbeidsplass krever.

 

Før det ferdige produktet er godkjent og kan selges på markedet, gjennomgår det følgende tester:

 

  • Før produksjon spesifiserer og godkjenner vi alt av råvarer som er inkludert i produktet. 
  • Alle tekstiler og reflekser er testet i laboratoriet vårt. De forskjellige egenskaper testes avhengig av hvordan tekstilen skal benyttes og hvilken funksjon den skal oppfylle. Viktige parametere kan være krymping, slitestyrke, missfarging, flossing og brennbarhet. 
  • Sertifisering av produkter og tekstiler finner sted etter omfattende testing ved eksterne akkrediterte laboratorier. 
  • Kvalitetskontrollen inkluderer også mottakskontroll av ferdige plagg.

 

Brukertest

I samarbeid med våre største kunder gjennomfører vi brukertester for å sørge for at verneklærne har alle nødvendige funksjoner og at de fungerer i praksis. Problemer med komfort og ergonomi oppgis ofte som grunner til at brukeren benytter feil verneklær, eller ikke bruker verneklær i det hele tatt.

 

Tekstilservice - Vask

Vi anbefaler alltid industriell vasking av våre flammehemmende klær for å sikre at de er rene og sikre i bruk. Vi utfører testvasking for å kontrollere ytelsen i alle våre tekstiler og tilbehør. Fortrinnsvis utføres testingen i samarbeid med våre kunder som benytter industrivask slik at resultatene blir så pålitelige som mulig. Vi utfører også interne vasketester i forkant av hver produksjon for å sikre at vi opprettholder vår høye standard i forhold til tekstiler og refleksbånd.

Image