Transfermerker tilpasset flammehemmende bekledning

_________________________________________________________________________________

 I Norge samarbeider Tranemo Workwear tett med Avery Dennison NTP, som er en av verdens ledende og største produsenter av transfermerker. Transfermerkene fra Avery Dennison NTP er nå testet og sertifisert sammen med de aller fleste av Tranemo sine flammehemmende tekstiler. Dette vil si at ved bruk av transfer fra nettopp Avery Dennison NTP på Tranemo sine flammehemmende plagg, vil plagg og transfer være sertifisert, godkjent og tilfredsstille kravene i EN ISO 11612. Transfermerket må i tillegg være godkjent i henhold til EN ISO 14116 Index 3.

 Bør trykkes på der det er dobbelt lag med tekstil

Vi anbefaler at transfermerker på flammehemmende plagg trykkes på der det er dobbelt lag med tekstil, ettersom transfermerket normalt holder lengre på varmen ved en eventuell ulykke enn tekstilen i plagget. Aktuelle områder med dobbel tekstil er for eksempel brystlomme eller lårlomme.

 Husk også at dersom plagget i tillegg er sertifisert i henhold til standarden for høy synlighet,

EN ISO 20471, så er det begrensninger på hvor stort areal transfermerket kan beslaglegge av den fluoriserende tekstilen. Merket skal ikke komme i konflikt med synbarhetssertifiseringen av plagget.