Informasjon om Covid-19

I forbindelse med Corona-situasjonen i Norge innfører vi nå flere tiltak. For å verne våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte mot smitte samt å sikre driften i disse krevende tider.

Det er innført besøkskontroll på vårt hovedkontor på Frogner. All henting av varer og/eller foreta bestillinger personlig på vårt hovedkontor må avtales på forhånd. Vi ber om at alle ordrer sendes per mail, telefon eller gjennom webshop. Alle som kommer til oss må bruke Antibac som er utplassert ved hovedinngangen og holde minimum 1 meters avstand til alle våre ansatte. Har du noen som helst symptomer på luftveisinfeksjon og eller har feber får du ikke komme til oss. Vareleveringer og transport av bestilte varer vil foregå som normalt hver dag.

Vi beklager ulempen dette medfører, men ser dette som et nødvendig tiltak i denne helt spesielle situasjonen der våre myndigheter ber oss alle om å bidra i denne felles dugnad for vår alles beste. Tranemo skal gjøre vårt ytterste for å kunne yte hver og en av dere best mulig service fremover.

Med vennlig hilsen
Tranemo Workwear AS