Elten med individuell såletilpassing

Elten med individuell såletilpassing

--------------------------------------------------------------------

 Ledende på innovativt forskningsarbeid

Siden 2007 har Tranemo Workwear AS hatt ansvaret for salg og markedsføring av Elten vernefottøy til det norske markedet.

Elten er en 110 år gammel, tysk, ærverdig, fjerdegenerasjons familiebedrift som har opparbeidet seg en solid fagkunnskap. Mange vil nok påstå at de er blant de beste på markedet innen teknisk vernefottøy. Elten er blitt blant de mest kjente i markedet for sitt innovative forskningsarbeid, dette grunnet at Elten kontinuerlig jobber for å finne løsninger som reduserer skaderisikoen for brukeren. Ved hjelp av dyktige medarbeidere, et tett samarbeid med faglig ledende universiteter og kjente forskningsmiljøer i Europa, har Elten blitt svært dyktige på å utvikle kvalitetsprodukter. Sikkerhet og riktige ergonomiske løsninger for brukeren har alltid har kommet i første rekke.

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------

Individuell såletilpasning

Basert på et tett og langvarig samarbeid med Elten har vi i Tranemo Workwear sikret oss verdifull innsikt. Innsikten baserer seg på erfaringer fra miljøene kundene våre befinner seg i, i kombinasjon med at de i løpet av årene har kommunisert sine behov og ønsker om tilpasninger.

Ved hjelp av bistand fra ortopeder kan de fleste av modellene i Elten i sitt produktsortiment tilpasses hver enkelt bruker.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker våre anbefalinger på vernesko tilpasset på bakgrunn av miljø og/eller spesielle sikkerhetsutfordringer.

Vi i Tranemo Advanced Workwear kan til enhver tid tilby det norske markedet de beste, smarteste og de mest ergonomisk riktige løsningene innen tekniske vernefottøy.
----------------------------------------------------------------------------