Lokal superhelt flyr videre med Tranemo

Tranemo_handshake_photo

I 2018 signerte Tranemo Workwear på Frogner en sponsoravtale med en lovende, lokal superhelt i juniorklassen for første gang. Vi hadde klokketro på den unge mannen, men at vi skulle få oppleve å følge han hele veien til toppen av OL-pallen på bare fire år er helt utrolig. Nå er ikke lenger Marius Lindvik et stort talent fra Frogner – nå er han hele verdens hoppkomet; og vi er fortsatt med på laget!

Re-signerer for andre gang som privat hovedsponsor

«Da vi gikk inn og støttet Marius for fire år siden, var det vel så mye fordi han har lokal forankring som for det store talentet hans.» Markedssjef Frank Melbye er på vei til fotografering med hopperen i Marikollen der Lindvik hopper for Rælingen skiklubb. «Tranemo Gruppen har nedfelt i sin bærekraftstrategi at vi skal støtte lokale lag og klubber innenfor både sport og kultur. For oss betyr det at vi bidrar inn til foreninger der våre egne ansatte er involvert på et vis, men vi ønsker også å ha en større bredde og støtte klubber og utøvere i hele vårt lokalområde.»

Denne satsningen er en del av Tranemos mål om å tilby et godt arbeidsmiljø med muligheter for utvikling i et rettferdig miljø. Og støtten til Marius har virkelig gjort noe med arbeidsmiljøet; «Når han hopper i konkurranser så flyr det meldinger mellom oss alle sammen i chatter og på sms – det er rett og slett skikkelig gøy! Og i sesongen som starter snart har vi bestemt å dra til litt skikkelig i siste renn i Raw Air konkurransen som er i Vikersund og delta sammen med Marius sin lokale fanklubb for å heie litt ekstra. Det gleder vi oss til.»

Når Tranemo og Lindvik nå re-signerer for andre gang for å være Marius sin private hovedsponsor er det nettopp fordi det bidrar så positivt inn til selskapet. Og det er ingen grunn til å tro at den effekten skal avta i den nye sesongen.

Økt markedsverdi

Flere edle medaljer rundt halsen og i premieskapet skaper også en annen ringvirkning for sponsoratet. «Da vi begynte å jobbe med Marius i 2018 var jo dette i all hovedsak for å bidra i lokalsamfunnet og for å være synlig her. Nå er den situasjonen en helt annen ettersom han konkurrer på et helt annet nivå og i tillegg vinner i både OL og VM!»

Markedsverdien av samarbeidet vårt er også en helt annen. Men det betyr ikke at hovedpersonen selv setter noe mindre pris på avtalen enn det Frank i Tranemo gjør; «Det å ha en stabil støttespiller i ryggen betyr nesten alt for meg og min satsning,» forteller Marius. «Uten denne avtalen med en samarbeidspartner som virkelig tror på meg ville det blitt vanskelig å fokusere så godt på min del av jobben som jeg kan gjøre nå.»

For det er ingen tvil om at også idrettsutøverne våre merker de harde tidene vi er inne i. Det må jobbes beinhardt for hver eneste krone og hopplandslaget står i skrivende stund fortsatt uten hovedsponsor. «At jeg har Tranemo, som i tillegg har lokal forankring, gjør rett og slett en enorm forskjell for meg. Det å kjenne at lokalmiljøet står bak deg og heier er veldig godt.»

Heiagjeng

Og heie det skal vi gjøre. Vi vet at det arbeidet vi gjør i lokalmiljøet ikke bare gagner de vi samarbeider med direkte, men også gir ringvirkninger langt utover.

Vi ser at våre ansatte setter pris på det, at det skaper engasjement og stolthet. For når vi står sammen bak store prestasjoner og personlige reiser vokser også vi. Vi finner en posisjon i miljøet rundt oss og skaper verdier som trekker samfunnet i gode retninger. Og det er bærekraft for oss.

Og så er det skikkelig gøy når det klaffer også da!

Så da sier vi bare «Lykke til i ny sesong, Marius! Hilsen heiagjengen i Tranemo!»