BLI KJENT MED IT-AVDELINGEN HOS TRANEMO WORKWEAR AS

De fleste bedrifter er avhengige av en solid IT-avdeling med dyktige ansatte for å lykkes, og holde følge med alt som skjer på den digitale fronten. Hos Tranemo Workwear AS er det Eivind Holthe og Cecilie Landin som har fått dette ansvaret, noe de trives godt med.

«Jeg har vært her ti år i januar. Jeg fikk en telefon på en fotballkamp av Pål, som hadde hørt navnet mitt, og lurte på om jeg kunne tenke meg å komme på et intervju», forteller Holthe.

Holthe bor i Aurskog og er gift og har tre barn, mens Landin kommer fra Rælingen og bor nå sammen med sin samboer og to sønner. Sammenlignet med Holthe har Landin hatt Tranemo som sin arbeidsplass i to år, men dette er ikke første gang de to jobber sammen.

«Jeg kjente Eivind, som også jobber på IT-avdelingen hos Tranemo. Han har vært sjefen min før», forteller Landin om hvordan hun begynte sin reise hos Tranemo.


En variert arbeidsdag

Både Holthe og Landin sier de trives godt på jobb, og trekker frem et godt sosialt miljø og varierte arbeidsoppgavene. For Landin innebærer dette at i tillegg til å hjelpe Holthe på IT-avdelingen, har hun også ansvar for HMS hos Tranemo. Videre setter hun pris på at hun nå får brukt mer av kompetansen fra utdannelsen sin.

«Det går mye i blant annet brukernavn og passord, web-shopper, Excel ark og prislister, særlig på denne tiden av året», sier Landin. «Jeg har en bachelorgrad innenfor IT-ledelse, så jeg føler at jeg nå får brukt litt mer av det jeg har lært der».

«Det går mye i blant annet brukernavn og passord, web-shopper, Excel ark og prislister, særlig på denne tiden av året», sier Landin. «Jeg har en bachelorgrad innenfor IT-ledelse, så jeg føler at jeg nå får brukt litt mer av det jeg har lært der».

Holthe forteller at han har fått prøvd seg på mange forskjellige oppgaver i løpet av sin tid hos Tranemo, men at det nå går mye tid til å drifte webshopene.

«I grove trekk blir det mye nye ting som skal inn og gamle ting som skal ut, og så hender det at ting stopper opp, og da må man gjøre litt feilsøking før man eventuelt kaster ballen videre», forteller Holthe.


Godt å være tilbake på kontoret

Videre kan Holthe fortelle at de nå er inne i en hektisk periode, da Q4 er et kvartal hvor det er mye som skjer og høyt trykk. Dette innebærer blant annet prisjusteringer og nye artikler, men selvom det er mye som skal gjøres er mangfoldet av oppgaver noe han setter pris på.

«Du har forskjellige ting som må løses nesten hver dag. Selvom mye er av det samme, så er det alltid noe nytt som du ikke har vært borti før, og da får du lært mer», sier Holthe.

Etter å ha jobbet fra hjemmekontor en god stund forteller Landin at hun er glad for å være tilbake på kontoret, da hun trekker frem arbeidsmiljøet på Tranemo som noe hun setter stor pris på.

«Det er veldig godt arbeidsmiljø her. Vi har tre fellespauser om dagen, så du møter stort sett alle kollegaene dine, i alle fall de som sitter her på Frogner», sier Landin. «Det er veldig hyggelig at vi har tid til å prate om litt forskjellige ting i løpet av dagen».


En arbeidsplass hvor man trives

Dette gode arbeidsmiljøet bekreftes av Holthe, som forteller at bedriften setter fokus på det sosiale gjennom blant annet julebord og sommerfester. Han forteller videre at det nok ikke bare er han som trives godt her.

«Jeg har en trygg og solid arbeidsplass, og kjempehyggelige kolleger, både i Norge og Sverige», sier Holthe. «Det er faktisk ingen som har sluttet hos oss. Det var en, men hun ble pensjonist. De er flinke til å ta vare på ansatte synes jeg».